Blog

Νέο SUV Citroën C5 Aircross Hybrid

ΤΟ ΠΡΩΤΟ PLUGIN ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ CITROËN

Το Νέο πρωτότυπο SUV C5 Aircross Hybrid είναι μία πρόγευση της έκδοσης Plug-in-Hybrid του νέου SUV C5 Airross που θα παρουσιαστεί το 2020. Πρόκειται για το πρώτο Plug-in-Hybrid της Citroën, και είναι το πρώτο ‘όπλο’ της επιθετικής πολιτικής των μοντέλων “Χαμηλών Εκπομπών Ρύπων” της μάρκας, που πρόκειται, από το 2020, να αποτελέσει μία νέα προσφορά οχημάτων ‘LEV’ (χαμηλών εκπομπών). Το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept είναι ένα ιδιαίτερα πολυτάλαντο όχημα το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν ένα μοντέλο «δύο σε ένα», αποσκοπώντας στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης (όχημα μηδενικών ρύπων -ZEV) για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και του κινητήρα εσωτερικής καύσης για τις μεγαλύτερες διαδρομές του.

Η τεχνολογία PHEV (Plug-in-Hybrid Electric vehicle) με κορυφαίο εκπρόσωπο της γκάμας το νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept προσδίδει μία νέα διάσταση στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, χάρη στην ηρεμία και την αθόρυβη κύλιση με την επιλογή ZEV, αυξημένες δυνατότητες μετακίνησης, μεγάλη ευκολία χρήσης, και οδηγική ευχαρίστηση που οφείλεται κυρίως στο συνδυασμό του κινητήρα εσωτερικής καύσης με τον ηλεκτροκινητήρα και το κιβώτιο EAT8.

ΗΡΕΜΗ, ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Το Νέο πρωτότυπο SUV C5 Aircross Hybrid δίνει τη δυνατότητα της αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, απομονώνοντας εντελώς τους επιβάτες του από το εξωτερικό περιβάλλον. Όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα φιλτράρονται, και οι επιβάτες αισθάνονται ότι μετακινούνται μέσα σε μία «κάψουλα» ηρεμίας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί μία πρόταση απόλυτα προσαρμοσμένη σε κάθε χρήση. Υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει κίνηση με μηδενικές εκπομπές C02, αλλά και τη δυνατότητα κίνησης σαν ZEV με ταχύτητα έως 50χλμ/ώ., αυτονομία με ηλεκτροκίνηση που υπερκαλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων αστικών μετακινήσεων, και με ταχύτητα έως και 135 χλμ/ώ. Στη διάθεσή σας τα πλεονεκτήματα και των δύο κόσμων: ηλεκτροκίνηση για ιδανική αυτονομία στις αστικές σας μετακινήσεις και κινητήρας εσωτερικής καύσης για τις μακρινές σας διαδρομές.

Το Νέο SUV C5 Aircross διαθέτει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης PureTech 180 (€6.3) και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 80 kW, που συνδυάζονται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο EAT8. Η εξελιγμένη έκδοση του συγκεκριμένου κιβωτίου ενσωματώνει δύο σημαντικές βελτιώσεις:  εξασφαλίζονται οι ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων, και διαθέτει επιπλέον και ειδική λειτουργία “Brake” που δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα επιβράδυνσης χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πατά το πεντάλ των φρένων.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Το αυτοκίνητο διαχειρίζεται αυτόματα τη λειτουργία και την εναλλαγή από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στον ηλεκτρικό και αντίστροφα, μπορείτε όμως και να επιλέξετε εσείς τον τρόπο οδήγησης: «ZEV», «Hybrid» ή «Sport»..

Το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid  διαθέτει ιδιαίτερα ευανάγνωστα όργανα ελέγχου & interface (IHM): εμφάνιση  στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (μετρητής ενέργειας, όργανο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου, αυτονομία σε ηλεκτροκίνηση & με το θερμικό κινητήρα, διαγράμματα ροής ενέργειας και κατά τη διάρκεια της φόρτιση, υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης, ποσοστό ανάκτησης ενέργειας από τη μπαταρία…). Στην οθόνη αφής των 8΄΄ περιλαμβάνονται επίσης και σελίδες αποκλειστικά για την υβριδική κίνηση (διάγραμμα ροής ενέργειας, στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης, συμβουλές για eco-driving…). Το σύστημα πλοήγησης 3D Citroën Connect Nav περιλαμβάνει ειδικές επιλογές όπως η εμφάνιση των σταθμών φόρτισης. Η εφαρμογή MyCitroën σας παρέχει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε μία επαναφόρτιση, να ενεργοποιήσετε ή να διακόψετε τη φόρτιση, και να ενημερωθείτε για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Ο χρόνος φόρτισης έχει βελτιωθεί σημαντικά: σε μία οικιακή παροχή αρκεί μία νύχτα, ενώ μέσω ενός Wall box 32 A (κατά την αγορά ή σε τοποθετημένο), ο χρόνος είναι μόλις 2 ώρες. Η επαναφόρτιση είναι πολύ απλή διαδικασία, και αυτό χάρη στην εργονομία του βύσματος και του καλωδίου της φόρτισης.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ LEV (LOW EMISSION VEHICLES)

Φιλοδοξία της Citroën είναι να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ενεργειακή αλλαγή, αυξάνοντας την προσφορά οχημάτων Χαμηλών Εκπομπών Ρύπων (LEV/Low Emission Vehicle). Σήμερα, η μάρκα διαθέτει μία γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων που ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες διαφορετικών τύπων πελατών: E-Berlingo, C-Zero και E-Mehari.

Με το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept, η Citroën σηματοδοτεί τη μετάβαση προς μία διευρυμένη γκάμα μοντέλων, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα και αποδοτικά μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, και τα ηλεκτροκίνητα που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες, και στοχεύει στη διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων όπου το 2020 θα περιλαμβάνει οχήματα 100% ηλεκτροκίνητα καθώς και οχήματα με υβριδική τεχνολογία κίνησης. Η μελλοντική έκδοση PHEV του νέου SUV C5 Aircross, η οποία θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα το 2020, θα είναι το πρώτο μοντέλο PHEV που θα οδηγήσει τη Citroën στο 2023, και στο στόχο του 80% της γκάμας της να είναι ηλεκτροκίνητα οχήματα, και στο 100% μέχρι το 2025.  Αρχής γενομένης από το νέο SUV C5 Aircross, όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας θα διαθέτουν και απο μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο τ. 2102934897 ή με email στο info@a-makris.gr

#Citroen #citroenmakris #citroen_makris #amakris #sxesiempistosinis#origins #InspiredByYou #Citroën100

Citroen Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

ΕΚΟ RACING Dirt Games

H Citroen γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας και καινοτομίας! Ταυτόχρονα όμως, είναι η μόνη εταιρία που έχει ξεπεράσει τις νίκες στο WRC, το πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα ράλι στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, η Citroën είναι ο κύριος χορηγός των EKO Racing Dirt Games με έναρξη το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαΐου στον Ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο!

Ο πρώτος γύρος του EKO Racing Dirt Games για το 2019 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με όσους βρέθηκαν στον Ιππόδρομο Αθηνών να κάνουν λόγο για έναν μοναδικό αγώνα.

Οι πρωταγωνιστές του θεσμού έδωσαν σπουδαίες μάχες ρόδα με ρόδα στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των 1.1 χλμ., με τους ημιτελικούς και τους τελικούς να έχουν συναρπαστική εξέλιξη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και απο τις μεγαλύτερες που έχουμε δει στο Μαρκόπουλο, ενώ ιδανικά συνδυάστηκε η τέλεση Ιπποδρομιών ενδιάμεσα του αγώνα. Μάλιστα, αρκετοί φίλοι των Ιπποδρομιών παρέμειναν στις θέσεις τους με το πέρας τους, για να παρακολουθήσουν τις μάχες του ΕΚΟ Racing Dirt Games!

Τα Dirt Games αποτελούν μια νέα μορφή αγώνων κλειστού τύπου (πίστας), προκηρυγμένη από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), με συμμετοχή Kartcross και αγωνιστικών αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών. Προσφέρουν έντονο συναγωνισμό και εύκολη θέαση (κλειστές πίστες αγώνων), διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, και υποστηρίζονται με τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV.
Η Citroen ως βασικός χορηγός των Dirt Games θα προωθήσει την νέα σειρά SUV, C3 Aircross και C5 Aircross που συνδυάζουν τον «Περιπετειώδη Χαρακτήρα» με την «Άνεση». Το κύριο μήνυμα της χορηγίας είναι Νέα γενιά Citroen SUV. Adventure in Comfort Mode.

Μην ξεχνάμε ότι ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ είναι χορηγός επικοινωνίας.

Στον Ιππόδρομο – όσοι παραβρέθηκαν – είχαν την ευκαιρία να δούνε τα ακόλουθα μοντέλα της Citroën: Το νέο C5 Aircross Comfort Class SUV μπροστά από την εξέδρα των θεατών, ένα νέο Berlingo Van στα pits των αγωνιζόμενων, ενώ στην είσοδο του Ιπποδρόμου υπήρχαν για test drive τα C3 Aircross Compact SUV και το νέο SUV Citroën C5 Aircross.

Ο πρώτος γύρος του ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2019 πέρασε στην ιστορία αφήνοντας σε όλους μία γλυκιά γεύση, αλλά και αρκετή ανυπομονησία για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Το ραντεβού έχει ήδη ανανεωθεί για τις 22-23 Ιουνίου στο Διαδρόμιο, όπου οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα αγωνιστούν υπό καθεστώς ατομικής χρονομέτρησης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• 18-19 Μαΐου Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο
• 22-23 Ιουνίου ΕΚΟ Racing Διαδρόμιο, Κουταλάς Κορινθίας
• 28-29 Σεπτεμβρίου Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο
• 19-20 Οκτωβρίου Πίστα Motocross, Χαλκίδα
• 16-17 Νοεμβρίου Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, Σέρρες
• 14-15 Δεκεμβρίου Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, Μέγαρα

Citroen Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

EKO Racing Dirt Games #Citroen #C5Aircross #C3Aircross #AdventureOnComfortMode

RaceChip | Οδήγηση στο επόμενο επίπεδο!

Δεν οδηγείτε απλά το αυτοκίνητό σας για να φτάσετε κάπου αλλά απολαμβάνετε τις επιδόσεις του; Θα σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα σας και δεν θα θέλετε να βγείτε ξανά από το αυτοκίνητό σας!

 • ΕΩΣ +30% ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ & ΡΟΠΗ
 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
 • ΕΩΣ 15% ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο όχημά σας εδώ: www.racechipmakris.gr

#racechip #racechipmakris #racechip_makris #amakris #sxesiempistosinis#race #racechipchiptuning #engine #power #fuel_economy #mobile_app#racing #racechip_greece #chiptuning #tuning #chip #motor #warranty Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ

Racechip Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

Citroën | Συλλεκτικές Εκδόσεις Origins

100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΛΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Στο εναρκτήριο έτος του εορτασμού των 100 χρόνων της, η #Citroën παρουσιάζει μία αποκλειστική σειρά συλλεκτικών εκδόσεων για 6 μοντέλα της γκάμας της: C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, Νέο C4 Cactus Hatchback, C-Elysée και C4/Grand C4 SpaceTourer. Οι ειδικές αυτές εκδόσεις θα λανσαριστούν το πρώτο εξάμηνο του 2019, αποτίνοντας φόρο τιμής στα 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας της μάρκας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο τ. 2102934897 ή με email στο info@a-makris.gr

#Citroen #citroenmakris #citroen_makris #amakris #sxesiempistosinis#origins #InspiredByYou #Citroën100

Citroen Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

Η ŠKODA υποστηρίζει και συμμετέχει στο Spetsathlon 2019

Η KOSMOCAR-ŠKODA είναι ο Official Car Partner στο φετινό Spetsathlon που διοργανώνεται στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου

 • Η KOSMOCAR-ŠKODA είναι ο Official Car Partner στο φετινό Spetsathlon που διοργανώνεται στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου
 • Δύο αθλητές της ŠKODA Team Greece 2019 θα συμμετάσχουν στους αγώνες
 • Tα KODIAQ και KAROQ, τα εντυπωσιακά SUV μοντέλα της ŠKODA σφραγίζουν με την παρουσία τους την επίσημη συμμετοχή της KOSMOCAR-ŠKODA στο Spetsathlon

Η ŠKODA είναι ο Official Car Partner του φετινού Spetsathlon, που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, στο μαγευτικό νησί των Σπετσών. Η πλέον δημοφιλής και αγαπητή οργάνωση τριάθλου στην Ελλάδα, υποδέχεται για έβδομη χρονιά τους ένθερμους φίλους της και συμμετέχοντες και η KOSMOCAR-ŠKODA δίνει ένα ηχηρό «παρών», τόσο με την αγωνιστική της ομάδα όσο και με τα μοντέλα της.

Δύο από τους αθλητές της ŠKODA Team Greece 2019 θα λάβουν μέρος στο φετινό Spetsathlon, με νωπές ακόμα τις δάφνες από την εξαιρετική τους εμφάνιση στο IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino. Πρόκειται για τους Τζένη Μπουλμέτη, που θα συμμετάσχει στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και το Χρήστο Γαρέφη, που θα συμμετάσχει στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο). Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα τριάθλου στη Μεσσηνία, πριν ένα μήνα, η Τζένη Μπουλμέτη τερμάτισε 1η στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών και 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας ενώ ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65.

Στο φετινό Spetsathlon θα συμμετάσχει και η εταιρική ομάδα της KOSMOCAR, συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., το “5Κ#charity4sports Run”, που διοργανώνεται για άτομα όλων των ηλικιών και έχει στόχο να στηρίξει οικονομικά τέσσερις αθλητές που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Σε ένα νησί που έχει αυτοανακηρυχθεί ως “car-free”, κάνοντας χρήση του αυτοκινήτου μόνο για ελάχιστες και ειδικές περιπτώσεις, τα μοντέλα της ŠKODA θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στον αγώνα, ενώ ένα KODIAQ και ένα KAROQ, τα κορυφαία SUV της μάρκας, θα εκτίθενται στη κεντρική πλατεία Ποσειδωνίου.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας ως Official Car Partner στο φετινό Spetsathlon που διοργανώνεται στις Σπέτσες, αυτό το Σαββατοκύριακο. Μάθετε περισσότερα. #Škoda #Škoda_Greece #Spetsathlon #DrivenByPassion

KOSMOCAR-ŠKODA

Πηγή: KOSMOCAR-ŠKODA

Η εμπειρία του Mιχάλη Γεωργιάδη στο Ενιαίο Škoda.

Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων υποδέχτηκε τους οδηγούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, για τον δεύτερο φετινό αγώνα αυτού, που διοργάνωσε το Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). Αυτό είναι και το δεύτερο αγωνιστικό διήμερο του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda μετά την ανάβαση Διονύσου, έτσι οι συμμετέχοντες στον φετινό θεσμό του Ενιαίου κάνουν την πρώτη τους εξόρμηση σε πίστα για φέτος.

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης άδραξε την ευκαιρία να συμμετέχει και μας περιγράφει την εμπειρία του.

«Έτρεξα στο Ενιαίο. Και ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω.»

Γράφει ο Μιχάλης Γεωργιάδης στο Drive.


«Ήταν χαρά και τιμή μου η συμμετοχή με την ομάδα ŠKODA Makris. Οι άνθρωποι έχουν τεχνογνωσία και επαγγελματισμό ακόμη και στην τελευταία βίδα που σφίγγουν. Ο Νίκος Ζάχος είναι ήρεμη δύναμη σε ρόλο team manager.»

Γράφει ο Μιχάλης Γεωργιάδης στο Drive.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ

Με πολλαπλούς πρωταγωνιστές ολοκληρώθηκαν ο 3ος και 4ος αγώνας του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, οι οποίοι διεξήχθησαν στο πλαίσιο του δεύτερου φετινού αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. 
Μάθετε περισσότερα > https://bit.ly/2DRrqTD

Ευχαριστούμε τη συμμετοχή των οδηγών μας – Spiros GalerakisMichael Georgiadis & Sotiris Papachristou – για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τους coaches Zahos Nikos & Kamitsakis George καθώς και τον Aggelos Remoundos με το team του για την φροντίδα των οχημάτων.

ŠKODA Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!
#skoda #skodamakris #skoda_makris #amakris #sxesiempistosinis#skodamotorsport #makrismotorsport

SEAT Ibiza & Arona BEATSAUDIO™

Ενθουσιασμός, ρυθμός και τεχνολογία. Η SEAT παρουσιάζει δύο αποκλειστικές εκδόσεις του #Ibiza και του #Arona με ήχο #BeatsAudio

BEATSAUDIO™
Το σύστημα BeatsAudio™ διαθέτει ενισχυτή 300W, έξι ηχεία και subwoofer τελευταίας τεχνολογίας για να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε μελωδία. Για μία ζωή σε τέλεια αρμονία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή Test Drive καλέστε στο τ. 2106832526 ή επισκεφτείτε το νέο τμήμα πωλήσεων στο Χαλάνδρι: Λεωφ. Κηφισίας 292
Κλείστε Ραντεβού για Test Drive online > https://bit.ly/2Gva0h2

SEAT Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!
www.seat-makris.gr

#seat #seatmakris #seat_makris #amakris #sxesiempistosinis #startmoving#seatibiza #seatarona

Nέο Citroën BERLINGO VAN

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ!

 • Αυτόματο ηλεκτρονικό χειρόφρενο
 • Grip Control με Hill Descent Assist
 • 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού
 • Διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις: Driver & Worker
 • Οθόνη αφής 8 ιντσών με Citroën Connect Nav
 • Τύπος καμπίνας Extenso® με 3 εμπρός καθίσματα
 • Σύστημα περιφερειακής ορατότητας του χώρου πίσω από το αυτοκίνητο
 • ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ*

Επιλέξτε το δικό σας επαγγελματικό.

Μάθετε περισσότερα > https://bit.ly/2V6bD93

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο τ. 2102934897 ή με email στο info@a-makris.gr ή πατήστε εδώ

Citroen Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

*2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση συν 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης.
Μικτή κατανάλωση και εκπομπές CO2 Citroën BERLINGO VAN:
από 3,6 έως 5,3 lt/100km και από 94 έως 119 gr/km.

Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί!

Κυρίαρχο το μήνυμα – Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί! – της πρώτης ποδηλατικής βόλτας των αθλητών ΑμεΑ και φίλων του Ιωνά.

Εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε στην παραλιακή μία ασυνήθιστη ποδηλατική παρέα, αποτελούμενη από ποδηλάτες και αθλητές ΑμεΑ σε ειδικά ποδήλατα και χειρήλατα οχήματα.

Στις 26/4 ο Συλλόγος ΙΩΝΆΣ Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής και Παραθλητισμού ΑμεΑ διοργάνωσε ποδηλατική  βόλτα με συμβολικό χαρακτήρα.
Οι αθλητές ΑμεΑ του Ιωνά πλαισιώθηκαν από διακεκριμένους αθλητές ποδηλασίας, τριάθλου και φίλους του συλλόγου.

Η ποδηλατική διαδρομή είχε αφετηρία τη Βάρκιζα, προορισμό το Λαγονήσι και επιστροφή στη αρχική τοποθεσία.

Οι αθλητές του Ιωνά που συμμετείχαν είναι οι: Αντώνης Παππάς (χειρήλατο), Δημήτρης Τσεβάς (tricycle) και Χρήστος Κορομηλάς (τάντεμ) με πιλότο τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Γκούντα.

Η πρώτη ποδηλατική βόλτα του Ιωνά έχει στόχο την παρακίνηση  και ενθάρρυνση Ατόμων με Αναπηρίες για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, καθώς και  την ανάδειξη του παραθλητικού κινήματος που ο σύλλογος έχει  ως προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σύλλογος σκοπεύει μελλοντικά να επαναλάβει παρόμοιες βόλτες με τη συμμετοχή περισσότερων αθλητών ΑμεΑ και φίλων της ποδηλασίας και του Ιωνά.

Ευχαριστούμε της εταιρείες Α.ΜΑΚΡΗΣ A.E. με όχημα  στα χρώματα του συλλόγου που προπρευτηκε στη διαδρομή ανοίγοντας το δρόμο στο ποδηλατικό ΓΚΡΟΥΠ. Την  ARGO Security που φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με όχημα που ακολουθούσε τους αθλητές όπως και το βαν της τύπο στύλ για τη μεταφορά του εξοπλισμού μας. 

Σχετικό βίντεο 

Πηγή: ΙΩΝΆΣ Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής και Παραθλητισμού ΑμεΑ

SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Škoda: 3ος και 4ος αγώνας

Με πολλαπλούς πρωταγωνιστές ολοκληρώθηκαν ο 3ος και 4ος αγώνας του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, οι οποίοι διεξήχθησαν στο πλαίσιο του δεύτερου φετινού αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων γέμισε ξανά από θεατές και αυτή τη φορά στην επιτυχία του αγώνα που διοργάνωσε το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. συνετέλεσαν και οι δύο κούρσες του Ενιαίου, διατηρώντας το ενδιαφέρον αμείωτο από τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης μέχρι και την πτώση της καρό σημαίας του τερματισμού.

Στον πρώτο αγώνα ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος οδήγησε ανενόχλητος ξεκινώντας από την pole position για να φτάσει στη νίκη με την ασύλληπτη διαφορά των 7,6 δευτερολέπτων. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά η παρουσία του Κωνσταντίνου Γιαννίκου στη δεύτερη θέση. Ο νεαρός που συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο Ενιαίο και δεν είχε αγωνιστεί μέχρι τώρα σε αγώνα αυτοκινήτων μέσα στην πίστα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία του “Le Man” στην εκκίνηση και πέρασε δεύτερος. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Γιαννίκος αντιστάθηκε στην πίεση κυρίως του Γαλεράκη και στους τελευταίους γύρους του Καλέση.

Τρίτος ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα ο Φίλιππος Καλέσης. Ο πολύπειρος καρτίστας ήταν αναμφίβολα ο πιο επιθετικός οδηγός του αγώνα πραγματοποιώντας αρκετές προσπεράσεις, δεδομένου ότι στην εκκίνηση έχασε πολλές θέσεις από λάθος επιλογή σχέσης στο κιβώτιο του Skoda Fabia. Στους τελευταίους γύρους προσπέρασε τον Γαλεράκη και από τέταρτος βρέθηκε τρίτος, σε ένα συμβάν για το οποίο ο Γαλεράκης διαμαρτυρήθηκε, με αποτέλεσμα οι αγωνοδίκες να τιμωρήσουν τον Καλέση με επίπληξη.

Πιο πίσω ο “Le Man” κρατήθηκε στην 5η θέση και κράτησε πίσω του τον Γιώργο Σαρταμπάκο στη μάχη των άνω των 30 ετών.  Έτσι πήρε την νίκη στην επιμέρους κατηγορία με τον Σαρταμπάκο να είναι πανευτυχής ως δεύτερος. Μια θέση πιο πίσω ο Στάθης Κουκέας. Ο νικητής και των δύο αγώνων στον Διόνυσο δεν βολεύτηκε και πάλι στην πίστα. Έχασε μερικές θέσεις στην εκκίνηση, κατά το προσπέρασμα που δέχθηκε από τον Καλέση, ακούμπησαν με αποτέλεσμα να χαλάσει ο αγώνας του και να τραυματιστεί και το Fabia του.

Πίσω από τον Κουκέα βρέθηκαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι. Ο Σωτήρης Παπαχρήστου γιόρτασε τα γενέθλιά του με βαθμούς στην πρώτη του εμφάνιση στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, αλλά θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμη περισσότερους από τους 4 της 8ης θέσης. Ο Μιχάλης Γεωργιάδης αντίστοιχα δέχτηκε ένα χτύπημα στην εκκίνηση, έμεινε πίσω αλλά ανέκαμψε και οι προσπάθειές του για προσπεράσματα, σταμάτησαν όταν βρέθηκαν μπροστά του ο Παπαχρήστου και ο Κουκέας έπειτα τα δικά τους προβλήματα.

Στον δεύτερο αγώνα τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ήσυχα και λιγότερο αγχωτικά κυρίως για τους οδηγούς. Ο Χαραλαμπόπουλος δεν ξέφυγε το ίδιο εύκολα με τον πρώτο αγώνα καθώς ο Καλέσης ξεκινούσε τρίτος και πέρασε την πρώτη στροφή δεύτερος. Ο Γιαννίκος που ήταν στη δεύτερη θέση της εκκίνησης απέφυγε τις επαφές αλλά αυτό του κόστισε και την τρίτη θέση καθώς αυτή πέρασε στον Γαλεράκη, ο οποίος βρήκε ουσιαστικά ανοιχτή πόρτα. Οι τρείς πρώτοι δημιούργησαν ένα γκρουπ στο οποίο ο Καλέσης δεν βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί, έτσι φτάσαμε στον τερματισμό. Ο Γιαννίκος από την άλλη οδήγησε το άλλο γκρουπ που περιλάμβανε ακόμη τους “Le Man” και Κουκέα και προς το τέλος τον Παπαχρήστου. Ούτε εκεί όμως προέκυψε αλλαγή, έτσι οι θεατές αρκέστηκαν στις προσπεράσεις που προσέφερε ο Γεωργιάδης όταν στο μέσον του αγώνα βρέθηκε τελευταίος έπειτα από επαφή με τον Χαλιβελάκη και ξεκίνησε την ανάκαμψη. Κατάφερε να φτάσει μέχρι την δέκατη θέση ωστόσο και εκείνος και ο Αλέξανδρος Χαλιβελάκης δέχτηκαν ποινή 30 δευτερολέπτων από τους αγωνοδίκες με αποτέλεσμα να πέσουν στις δύο τελευταίες θέσεις.


Με μια 4η και μια 3η θέση ολοκληρώθηκε και το σημερινό-σκληρό όπως φάνηκε- αγωνιστικό ΣΚ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου ŠKODA Makris, στους coaches Zahos Nikos και Kamitsakis George, για την εξαιρετική καθοδήγηση και τις συμβουλές τους, στους teammates μου Michael Georgiadis και Sotiris Papachristou για το ευχάριστο κλίμα και φυσικά στον Aggelos Remoundosπου φροντίζει τα πάντα στο αυτοκίνητο. Πάμε για ακόμα καλύτερα αποτελεματα στην συνέχεια. Stay tuned!

Γράφει ο «δικός μας» Σπύρος Γαλεράκης σε μία ανάρτησή σου στο facebook!

Επόμενος αγώνας για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου η Ανάβαση Ριτσώνας.

Πηγή: Γραφείο Τύπου Σ.Ο.Α.Α.