Η Citroën παρουσίασε το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist, ένα μοντέρνο van με δυνατή προσωπικότητα, εμπνευσμένο από την επιθυμία για ελευθερία! Προσφέρει αυθεντική αίσθηση αυτοκινούμενης διαβίωσης και χώρους εργασίας με στόχο την χωρίς όρια περιπέτεια, όντας πάντα δικτυωμένο. Το όνομά του παραπέμπει στους πιστούς οπαδούς της μάρκας, με τα θεμελιώδη του χαρακτηριστικά να περιλαμβάνουν: Την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με την ισχυρή προσωπικότητα και την υπόσχεση για ταξίδια με πλήρη άνεση.

Το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist πιστοποιεί τη δυναμική προσέγγιση της Citroën στην αγορά των αυτοκινούμενων motorhomes, στην οποία η μάρκα σημείωσε αύξηση κατά 71% στην Ευρώπη το 2018, εδραιώνοντας έτσι και τη 2η θέση σε αυτήν.
Το πρωτότυπο SpaceTourer The Citroënist πιστοποιεί τη δυναμική προσέγγιση της Citroën στην αγορά των αυτοκινούμενων motorhomes, στην οποία η μάρκα σημείωσε αύξηση κατά 71% στην Ευρώπη το 2018, εδραιώνοντας έτσι και τη 2η θέση σε αυτήν.

Μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις καθώς το πρωτότυπο συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό μοντέλο ποδηλάτου – «Rider The Citroënist by Martone» – που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Martone και ενσωματώνει τους στιλιστικούς κώδικες του πρωτοτύπου. Το συγκεκριμένο ποδήλατο θα είναι διαθέσιμο για αγορά online μέσω της ιστοσελίδας www.lifestyle.citroen.com μαζί με τα lifestyle προϊόντα με την υπογραφή «The Citroënist».

Βασισμένο στο SpaceTourer, το εντελώς νέο αυτό πρωτότυπο motorhome διαθέτει μία ειδική εσωτερική διαμόρφωση η οποία έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Pössl (την εταιρεία που φέρει την ευθύνη για την διάθεση του Campster). Το πρωτότυπο μπορεί να κοιμίσει 2 άτομα, να μεταφέρει ένα ποδήλατο και να χρησιμοποιηθεί και σαν δικτυωμένο γραφείο εργασίας.

Citroën Α. Μακρής Α.Ε. | Σχέση Εμπιστοσύνης!

Μαρίνου Αντύπα 94, 14235 Νέα Ιωνία | τ. 2102934897 | info@a-makris.gr

Γράφει για την Citroën Μακρής ο Παντελής Πατέλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.