Στα πλαίσια της ριζικής της ανανέωσης, η ναυαρχίδα της Skoda, η Superb, εμπλουτίζει τη γκάμα της με την έκδοση iV, το πρώτο μοντέλο της φίρμας με plug-in υβριδική τεχνολογία. Διαθέτει έναν 1,4 TSI κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα 85 kW, συνδυασμένης απόδοσης 218 ίππων (160 kW) με τις εκπομπές CO2 να είναι κάτω από τα 40 gr/km. Η αυτονομία με αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια φτάνει μέχρι και τα 55 km σε κύκλο WLTP, ενώ η συνολική αυτονομία ανέρχεται σε 850 km. Το σύστημα Driving Mode Select προσφέρει τρία προφίλ οδήγησης: τα SPORT, E-mode και HYBRID.

Η μπαταρία των 13 kWh μπορεί να φορτιστεί πλήρως κατά τη διάρκεια της νύχτας σε στάνταρ πρίζα ή μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά σε ένα wall-box ισχύος 3,6 kW. Η υποδοχή φόρτισης του αυτοκινήτου βρίσκεται στην εμπρός μάσκα. Ο χώρος αποσκευών της Superb iV είναι 485 lt (625 lt στις συμβατικές εκδόσεις), ενώ για την Combi ανεβαίνει στα 510 lt (από 660 lt).

Αυτή περιλαμβάνει φρεσκαρισμένη σχεδίαση, καινούργιες τεχνολογίες και ακόμα πιο πολυτελές εσωτερικό. Πέρα από το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης υπάρχουν διαθέσιμοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με απόδοση από 120 έως 272 ίππους.

ŠKODA Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!
Μαρίνου Αντύπα 98, 142 35 Νέα Ιωνία | Τ. 2102715445-6 // info@a-makris.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.