ΤΟ ΠΡΩΤΟ PLUGIN ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ CITROËN

Το Νέο πρωτότυπο SUV C5 Aircross Hybrid είναι μία πρόγευση της έκδοσης Plug-in-Hybrid του νέου SUV C5 Airross που θα παρουσιαστεί το 2020. Πρόκειται για το πρώτο Plug-in-Hybrid της Citroën, και είναι το πρώτο ‘όπλο’ της επιθετικής πολιτικής των μοντέλων “Χαμηλών Εκπομπών Ρύπων” της μάρκας, που πρόκειται, από το 2020, να αποτελέσει μία νέα προσφορά οχημάτων ‘LEV’ (χαμηλών εκπομπών). Το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept είναι ένα ιδιαίτερα πολυτάλαντο όχημα το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν ένα μοντέλο «δύο σε ένα», αποσκοπώντας στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης (όχημα μηδενικών ρύπων -ZEV) για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και του κινητήρα εσωτερικής καύσης για τις μεγαλύτερες διαδρομές του.

Η τεχνολογία PHEV (Plug-in-Hybrid Electric vehicle) με κορυφαίο εκπρόσωπο της γκάμας το νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept προσδίδει μία νέα διάσταση στο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, χάρη στην ηρεμία και την αθόρυβη κύλιση με την επιλογή ZEV, αυξημένες δυνατότητες μετακίνησης, μεγάλη ευκολία χρήσης, και οδηγική ευχαρίστηση που οφείλεται κυρίως στο συνδυασμό του κινητήρα εσωτερικής καύσης με τον ηλεκτροκινητήρα και το κιβώτιο EAT8.

ΗΡΕΜΗ, ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Το Νέο πρωτότυπο SUV C5 Aircross Hybrid δίνει τη δυνατότητα της αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, απομονώνοντας εντελώς τους επιβάτες του από το εξωτερικό περιβάλλον. Όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα φιλτράρονται, και οι επιβάτες αισθάνονται ότι μετακινούνται μέσα σε μία «κάψουλα» ηρεμίας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί μία πρόταση απόλυτα προσαρμοσμένη σε κάθε χρήση. Υβριδική τεχνολογία που εξασφαλίζει κίνηση με μηδενικές εκπομπές C02, αλλά και τη δυνατότητα κίνησης σαν ZEV με ταχύτητα έως 50χλμ/ώ., αυτονομία με ηλεκτροκίνηση που υπερκαλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων αστικών μετακινήσεων, και με ταχύτητα έως και 135 χλμ/ώ. Στη διάθεσή σας τα πλεονεκτήματα και των δύο κόσμων: ηλεκτροκίνηση για ιδανική αυτονομία στις αστικές σας μετακινήσεις και κινητήρας εσωτερικής καύσης για τις μακρινές σας διαδρομές.

Το Νέο SUV C5 Aircross διαθέτει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης PureTech 180 (€6.3) και έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 80 kW, που συνδυάζονται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο EAT8. Η εξελιγμένη έκδοση του συγκεκριμένου κιβωτίου ενσωματώνει δύο σημαντικές βελτιώσεις:  εξασφαλίζονται οι ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων, και διαθέτει επιπλέον και ειδική λειτουργία “Brake” που δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα επιβράδυνσης χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να πατά το πεντάλ των φρένων.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Το αυτοκίνητο διαχειρίζεται αυτόματα τη λειτουργία και την εναλλαγή από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης στον ηλεκτρικό και αντίστροφα, μπορείτε όμως και να επιλέξετε εσείς τον τρόπο οδήγησης: «ZEV», «Hybrid» ή «Sport»..

Το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid  διαθέτει ιδιαίτερα ευανάγνωστα όργανα ελέγχου & interface (IHM): εμφάνιση  στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (μετρητής ενέργειας, όργανο κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και καυσίμου, αυτονομία σε ηλεκτροκίνηση & με το θερμικό κινητήρα, διαγράμματα ροής ενέργειας και κατά τη διάρκεια της φόρτιση, υπολειπόμενος χρόνος φόρτισης, ποσοστό ανάκτησης ενέργειας από τη μπαταρία…). Στην οθόνη αφής των 8΄΄ περιλαμβάνονται επίσης και σελίδες αποκλειστικά για την υβριδική κίνηση (διάγραμμα ροής ενέργειας, στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης, συμβουλές για eco-driving…). Το σύστημα πλοήγησης 3D Citroën Connect Nav περιλαμβάνει ειδικές επιλογές όπως η εμφάνιση των σταθμών φόρτισης. Η εφαρμογή MyCitroën σας παρέχει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε μία επαναφόρτιση, να ενεργοποιήσετε ή να διακόψετε τη φόρτιση, και να ενημερωθείτε για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Ο χρόνος φόρτισης έχει βελτιωθεί σημαντικά: σε μία οικιακή παροχή αρκεί μία νύχτα, ενώ μέσω ενός Wall box 32 A (κατά την αγορά ή σε τοποθετημένο), ο χρόνος είναι μόλις 2 ώρες. Η επαναφόρτιση είναι πολύ απλή διαδικασία, και αυτό χάρη στην εργονομία του βύσματος και του καλωδίου της φόρτισης.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ LEV (LOW EMISSION VEHICLES)

Φιλοδοξία της Citroën είναι να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ενεργειακή αλλαγή, αυξάνοντας την προσφορά οχημάτων Χαμηλών Εκπομπών Ρύπων (LEV/Low Emission Vehicle). Σήμερα, η μάρκα διαθέτει μία γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων που ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες διαφορετικών τύπων πελατών: E-Berlingo, C-Zero και E-Mehari.

Με το Νέο SUV C5 Aircross Hybrid Concept, η Citroën σηματοδοτεί τη μετάβαση προς μία διευρυμένη γκάμα μοντέλων, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα και αποδοτικά μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, και τα ηλεκτροκίνητα που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες, και στοχεύει στη διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων όπου το 2020 θα περιλαμβάνει οχήματα 100% ηλεκτροκίνητα καθώς και οχήματα με υβριδική τεχνολογία κίνησης. Η μελλοντική έκδοση PHEV του νέου SUV C5 Aircross, η οποία θα ξεκινήσει την εμπορική της καριέρα το 2020, θα είναι το πρώτο μοντέλο PHEV που θα οδηγήσει τη Citroën στο 2023, και στο στόχο του 80% της γκάμας της να είναι ηλεκτροκίνητα οχήματα, και στο 100% μέχρι το 2025.  Αρχής γενομένης από το νέο SUV C5 Aircross, όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας θα διαθέτουν και απο μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο τ. 2102934897 ή με email στο info@a-makris.gr

#Citroen #citroenmakris #citroen_makris #amakris #sxesiempistosinis#origins #InspiredByYou #Citroën100

Citroen Makris | Σχέση Εμπιστοσύνης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.